Jdi na obsah Jdi na menu
 

Soustředění 2018

Soustředění na Kladně: 22. - 24. 8. 2018

9:00 -12:30 v areálu letního koupaliště - bez stravování
Soustředění bude převážně kondiční (suchá příprava), proto by děvčata měla mít věci na cvičení venku, při nepřízni počasí budeme v tělocvičně. Nutné jsou tepláky (či jiné hodně volné a pružné kalhoty), boty na běháni a švihadlo. Když to dobře dopadne, budeme trochu i plavat, takže připravte s sebou i věci na plavecký trénink a také pití a svačinu.
 

Soustředění v Rumburku: 25. 8. - 1. 9. 2018

Odjezd: v sobotu 25. 8.

             sraz - nejpozději ve 12.00 hod na parkovišti u PENNY (u Tesca)

Příjezd: v sobotu 1. 9.

            opět u PENNY okolo 16.00 (pro upřesnění můžete volat svým trenérkám nebo na tel. 777 593 606 po 15. hod)

Před odjezdem nezapomeňte podepsat prohlášení o bezinfekčnosti - na společný formulář. Pokud by dítě nedoprovázela osoba způsobilá k tomuto podpisu, musí mít Vaše dcera toto prohlášení podepsané zákonným zástupcem při odjezdu sebou!

Nejpozději do zahájení soustředění v Kladně (25.8. 2018) přineste potvrzení o zdravotní způsobilosti k synchroniz. plavání.(zejména nové závodnice z přípravky)
 

Adresa na soustředění:

jméno dítěte !!

odd. synchr.plavání MedKl

(v areálu je cca 300 dětí z různých oddílů)

Sportovní areál

Lesní 1302 / 12     

408 01 Rumburk

 

Doporučený seznam věcí:

Oblečení: 

tílka, spodní prádlo, cca 7 párů ponožek (i silné a teplé), teplé pyžamo, 2-3 trika s kr. rukávem, 2-3 trika s dl. rukávem, 1-2 krátké kalhoty, tepláková souprava, svetr nebo mikina, teplejší bunda, čepice - kšiltovka (pokrývka hlavy proti slunci), šátek (na hry), pláštěnka nebo deštník

 Boty 

2x tenisky (pohodlné, nejlépe obnošené – vhodné na běhání), sandály, boty na přezutí

Věci na plavání

3 plavky, 2x ručník, 2x plavecká čepice, plavecké brýle, kolíček, pěnový míček

Hygienické potřeby

zubní kartáček + pasta, mýdlo-sprchový gel, malý šampon, menší ručník, hřeben (případně krém na opalování, repelent a pod.)

Ostatní

baterka, sluneční brýle, sáček na špinavé prádlo, plastová láhev na pití (1 litr), jeden velký balíček piškot, cestovní spol. hry, psací potřeby, bloček, švihadlo

Na cestu

batůžek (bude sloužit na přenášení věcí na bazén a z bazénu) se svačinou a pitím na cestu – máme až večeři v 18.30

Kapesné dle uvážení rodičů, podle věku dítěte a jeho schopnosti hospodařit 100,- - 300,- Kč. !!Kopie zdravotní kartičky pojištěnce ZP!!  - bude vybíraná před odjezdem. 

Nezapomeňte na léky (pokud je dítě užívá např. Kinedryl) případně dioptrické brýle apod. Všechna případná zdravotní omezení dítěte nahlaste písemně nejpozději v průběhu soustředění v Kladně.