Jdi na obsah Jdi na menu
 

Soustředění

Každý rok pořádáme pro naše závodnice poslední týden v srpnu soustředění v Rumburku. Jeho cílem je postupnou zátěží připravit dívky po fyzické stránce, co nejrychleji do plného tréninku v nové závodní sezóně. Tři až pět dnů před rumburským soustředěním máme přípravné minisoustředění na kladenském bazéně, kde je trénink zaměřen zejména na suchou přípravu a dle aktuálních podmínek se i rozplaveme.

V Rumburku pak mají děvčata dvoufázový trénink, kde se zaměřujeme především na získávání kondice plaveckým tréninkem, technická synchro cvičení a taktéž trénujeme sestavy, kde s radostí využíváme 25 m dlouhý a hluboký bazén, kterého se nám na Kladně nedostává. Také mají samozřejmě suchou přípravu, kde využíváme různá sportoviště.

Tato příprava je pro další sezónu nezastupitelná. Absenci na soustředění dohání dívky v běžném "školním režimu" zpravidla čtvrt roku. Proto dívky, které na soustředění nejedou, nemohou postoupit do vyššího družstva a nemohou být zařazeny do základní osmičky v týmu.

Termín Kladno: (21.)23. – 25.08.2023 - dřívější začátek platí pro MŽ a starší

Termín Rumburk: 26.08 – 02.09.2023

Cena: stanovena dle konkrétního družstva 

Úprava ceny pro sourozence: v případě sourozenců je cena upravena – 1. ze sourozenců 100 % ceny, každý další 75 % ceny

Cena zahrnuje: příměstské soustředění v Kladně, soustředění v Rumburku (dvoufázový trénink, ubytování, stravování 5x denně, pitný režim, pronájmy sportovišť, doprava.

Storno poplatky: při zrušení přihlášky na soustředění ze závažných zdravotních důvodů, potvrzených lékařem: 90 – 61 dní před zahájením (v Kladně 21.8.2023) 30 % z celkové částky, 60 - 31 dní před zahájením 50 % z celkové částky, 30 – 1 den před zahájením soustředění 80 % z celkové částky. Bez zaplacené zálohy je přihláška neplatná.

 

Platba: BÚ č. 268149949/0300

  • Záloha: do 30.04.2023

  • Doplatek: do 15.06.2023

  • Platbu prosím proveďte převodem či vkladem na BÚ a do poznámky uveďte datum narození a jméno dítě

  • V případě platby zaměstnavatelem či jiným způsobem nás prosím kontaktujte a domluvíme se individuálně

Podrobné pokyny obdržíte před začátkem soustředění.

!!! Všechny dívky musí mít platnou zdravotní prohlídku o způsobilosti k synchronizovanému plavání. !!!